Φρέσκο γάλα

Η κρητική γη με την πολυποίκιλη χλωρίδα της δίνει ένα γάλα με εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Γεύση, άρωμα, θρεπτική αξία. Με χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας επιτυγχάνουμε την ελάχιστη δυνατή επεξεργασία προσφέροντας ένα γάλα ασφαλές, με μικρό χρόνο ζωής που διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά και τη πλούσια γεύση του. Κατσικίσιο, πρόβειο και πρόβειο ελαφρύ σε συσκευασία PET 1 λίτρου. Πάντοτε φρέσκο για κάθε χρήση και παρασκευή.

Κεφαλοτύρι

Το παραδοσιακό κεφαλοτύρι Κρήτης παρασκευάζεται από παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα. Τυρί ημίσκληρο, με πλούσια γεύση και άρωμα που γίνονται πιο περίπλοκα και έντονα με κάθε μήνα ωρίμανσης. Διατίθεται στην αγορά σε διάφορα στάδια ωρίμανσης από 4 έως 24 μήνες. Μπορείτε να το βρείτε σε κεφάλια των 2,3 κιλών, 1,6 κιλών, καθώς και σε συσκευασμένα τεμάχια αλλά και τριμμένο για κάθε χρήση.

Παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι

Το παγκοσμίου φήμης παραδοσιακό ελληνικό γιαούρτι μέσα από τη μοναδική παράδοση της Κρήτης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που του προσδίδει το κρητικό γάλα. Φρέσκο, ζωντανό, με ενεργούς όλους τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς που το καθιστούν ένα πραγματικό superfood. Προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία συσκευασιών που ικανοποιούν τόσο τους καταναλωτές, όσο και τις επιχειρήσεις εστίασης.

Λευκό τυρί άλμης

Εξαιρετικής ποιότητας λευκό τυρί (τύπου φέτας). Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα και ωριμάζει για τουλάχιστον δύο μήνες σε άλμη. Διατίθεται στα ψυγεία κοπής αλλά και σε τεμάχια αεροστεγούς συσκευασίας.

Ανθότυρος

Ο ανθότυρος παρασκευάζεται με ξήρανση της γλυκιάς μυζήθρα. Είναι από τα πιο εύγευστα τυριά και συνοδεύει εξαιρετικά κρητικούς μεζέδες και ποτά.

Μυζήθρα γλυκιά

Μαλακό τυρί τυρογάλακτος που ξεχωρίζει από όλα τα κρητικά τυριά. Είναι γνωστή και ως ανθότυρος νωπός. Ξεχωρίζει για την απαλή υφή της και την ιδιαίτερη γεύση. Είναι βασικό συστατικό πολλών κρητικών συνταγών όπως τα διάσημα κρητικά καλιτσούνια. Διατίθεται στα ψυγεία κοπής αλλά και σε τεμάχια αεροστεγούς συσκευασίας.

Συλλιγάρδος Ο.Ε. Αγνότης 2016 © Copyright - Powered by idea+